Om Elektrikeren Sør


 

Solid faglig bakgrunn

Elektrikeren Sør er en solid og konkurransedyktig elektrikerbedrift. Elektrikeren Sør ble stiftet i mai 2007 etter en sammenslåing av Birkeland Kulde og El med Agder Elektro. Vi har i dag åtte elektrikere med solid faglig bakgrunn og driver med det meste innen elektroinstallasjoner. Elektrikeren Sør har både erfaring fra det private marked og industri innenfor blant annet olje og tungindustri på Sørlandet.

Velger du oss som elektriker får du solide løsninger av høy kvalitet installert med produkter fra anerkjente produsenter der samme kvalitetskrav stilles.

 

Din elektriker mellom Aust- og Vest-Agder

Med kontorer på Birkeland og Sørlandsparken utfører vi oppdrag for bedrift og private mellom Arendal og Mandal og nordover opp til Åmli og Evje. 

 

Autorisert elektriker – en elektriker med de nødvendig sertifikater

Alle våre løsninger er i full overensstemmelse med myndighetenes krav til brannsikkerhet. Elektrikeren Sør AS innehar alle nødvendige sertifikat for å jobbe med både svak- og sterkstrøm.

Elektrikeren Sør er medlem av Nelfo. NELFO-medlemskap sikrer elektrikere og fagfolk med solid kunnskap og kompetanse som gir deg som kunde trygghet og sikkerhet. Vi er også medlem av elektrikerkjeden Sikringen. Vi har videre godkjenning som varmepumpe installatør med novap-godkjenning, f-gass sertifiserte, sertifisert for arbeid i eksplosjonsfarlige områder (EX-godkjenning). 

 

Profesjonalitet og verdier 

Vårt mål er å levere tjenester og elektriske installasjoner av kvalitet som både gjør kunden fornøyd og som ivaretar sikkerhetsmessig hensyn. Vår verdier er høy faglig standard, tilgjengelighet, trygghet og moderne tekniske løsninger.

Elektrikeren Sør AS – elektrikertjenester der krav til sikkerhet og kvalitet er ivaretatt.